verhuisdeken van de rol

Stof op rol

Verhuisdeken (stof) per meter, bepaal zelf de lengte. Naar keuze een geweven of gestikte uitvoering. Verhuisdeken stof van de rol.

Verhuisdekens stof van de rol. Perfect voor het maken van beschermhoezen of voor creatieve toepassingen.

Verhuisdeken stof van de rol kent vele toepassingen als bescherming, maar ook in de creatieve hoek bij bijvoorbeeld standbouw, decoratie, beurzen, aankleding, gordijnen en dergelijke.

De drie soorten dekenstof van de rol kunnen wij ook gecertificeerd brandvertragende aanleveren, volgens de brandklasse 2 normen, ISO 6940/41 en NEN 6065 Klasse 2

Verhuisdeken (stof)

Bestel
    Levertijd:Voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis
Verhuisdeken stof per strekkende meter van de rol, 150 cm breed. Bepaal zelf de gewenste lengte! Keuze uit non woven of geweven stof van de rol.

Dekenstof van de rol

Ook in ons assortiment verhuisdeken (stof) van de rol. Gestikte & geweven verhuisdeken stof van de rol in een breedte van 150 cm. Non woven of woven dekenstof van de rol. U kiest.

Bepaal zelf de lengte. Vul bij aantal het aantal gewenste meters in.

Verhuisdeken / opslagdeken / pakdekens / magazijn deken van de rol uniek artikel in de gehele Benelux!

Maat; 150 cm breed en bepaal zelf de gewenste lengte.

De verhuisdeken (stof) is afgewerkt met een degelijk rand stiksel wat de levensduur verlengd.

Twee typen dekenstof van de rol

1) Gestikte 1000 grams deken stof, stof is geheel doorgestikt degelijke kwaliteit. Maximale lengte aan één stuk is 40 meter. Prijs per meter € 2,99. Non woven stof van de rol.

2) Geweven verhuisdeken stof van de rol, licht effen grijze geweven deken (dus zonder strepen) maximale lengte aan één stuk is 40 meter. Prijs per meter € 3,99. Woven stof van de rol.

Onze dekenstof van de rol is zeer geschikt voor diegene die langere lengten verhuisdekens zoeken. Ook hebben vele creatieve klanten uiteenlopende zaken gemaakt van onze dekenstof. Denk hierbij aan gordijnen, speciale hoezen, bekleden van de bank, bekleden van wanden en meer.  Onze service breidt zich uit tot op het op maat leveren van kant en klare gordijnen (bv met zeilringen) gemaakt van de verhuisdeken stof. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij kunnen in eigen beheer van de stof kant en klare hoezen leveren  / ringen aanbrengen / sluitingen rits - en klittenband en dergelijke. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Klik hier voor meer voorbeelden en enige uitleg over de dekenstof voor creatief gebruik.

Onze verhuisdeken stof is prima geschikt voor verhuizingen, transportbescherming, opslagbescherming, maar ook voor allerlei creatieve toepassingen.  De geweven verhuisdeken stof is prima wasbaar op maximaal 40 graden. De gestikte dekenstof is beperkt wasbaar.