Verhuisdekens bestellen bij AGH Support

Type verhuisdeken

Verhuisdekens en pakdekens vele soorten en maten uit voorraad. Bestel eenvoudig online.
Verhuisdekens.net voor het meest complete assortiment aan verhuisdekens en pakdekens. Voor elke toepassing de juiste verhuisdeken. Of u nu op zoek bent naar verhuisdekens voor uw verhuizing of voor gebruik in de vrachtwagen als transportbescherming. Of u zoekt pakdekens - opslagdekens voor in de meubelbewaring. Of als creativeling zoekt u een deken voor toepassing als gordijnen of plaid ? Bij ons altijde de juiste verhuisdekens. Per stuk of met korting per volle baal, u bestelt hier eenvoudig online uw verhuisdekens.


Pakdekens - opslagdekens.

Dit type ook wel genoemde een gestikte verhuisdeken of een non woven verhuisdekens is een goedkope pakdeken uitermate geschikt voor in de meubelbewaring en bescherming van meubelen in de opslag. Een doorgestikte verhuisdeken in een zware 1050 grams uitvoering. Prima voor particuliere verhuizing, gebruik in de opslag of in de bestelauto. Leverbaar in een 200 cm of 300 cm lengte. Niet geschikt voor zware machine bescherming in de vrachtwagen.

Geweven verhuisdekens.

Een sterke duurzame verhuisdeken, ook wel genoemd een paardedeken of een woven blanket, moving blankets. Verhuisdekens voor de professionele gebruiker als verhuisbedrijf, meubel vervoerder, bezorgdienst, woningontruimingen. Bij ons in vele uitvoeringen te bestellen in een standaard verhuisdeken maat van 200 cm lengte bij 150 cm breedte. Maar ook uit voorraad in langere lengtes van 250 en 300 cm.

Gewolde verhuisdekens.

Speciaal voor gebruik door spuiterijen, meubelspuiters, meubelwinkels.. Een verhuisdeken met 60% wol extra zacht om krassen te voorkomen. Hoogglans gespoten artikelen afdekken voor transport en opslag met deze gewolde verhuisdekens. Uniek bij ons bestelbaar in een 270 cm lengte!

Elke maand hebben wij een erg aantrekkelijke actie!

Volg ons en profiteer ervan.

Een deken van AGHSupport.nl

Kiest u voor een verhuisdeken van AGHSupport.nl? Dan bent u verzekerd van goede kwaliteit. Al onze dekens zijn namelijk geschikt voor verhuizen, opslag bescherming en transportbescherming. De non-woven dekens zijn geheel doorgestikt waardoor ze minder snel inscheuren en kunt u in twee verschillende formaten bestellen. Daarbij heeft u ook een ruime keuze in geweven dekens. Deze dekens zijn beschikbaar in een effen grijze kleur of met gekleurde strepen.

Dekens van hoge kwaliteit

De meest duurzame deken die we beschikbaar hebben is onze geweven verhuisdeken. De zware deken is geschikt voor intensief gebruik en is dus ook ideaal voor verhuisbedrijven. We bieden onze dekens van hoge kwaliteit al voor een scherpe prijs aan vanaf een aantal van 20 stuks. Heeft u grote aantallen van onze dekens nodig? Dan kunt u profiteren van onze staffelkorting. Neem voor de aanbiedingen contact met ons op.