dekenstof-model-a-als-decoratie

Specials

Onze verhuisdekens prima geschikt voor allerlei diverse toepassingen.

Wij denken graag met u, aarzel niet wanneer u een vraag heeft maar neem contact met ons op.

Mail; info@aghsupport.nl of bel met 085-8771100

BEDRUKKEN VAN VERHUISDEKENS.

Bedrukking met zwarte drukinkt gesjabloneerd. De inkt blijft gegarandeerd de levensduur van de verhuisdeken goed zichtbaar. De verhuisdekens zijn na bedrukking prima machine wasbaar. De bedrukking vindt plaats in het midden van de verhuisdekens zoals deze gevouwen uit de baal komt in een maximaal formaat van ca. 70 x 50 cm. Voor het aanmaken van de tekst en / of logo sjabloon zijn er eenmalige kosten variërend van 50 tot 100 euro. De kosten voor de opdruk zijn uiteraard afhankelijk van het aantal dekens en bedragen minimaal € 1,00 en maximaal € 1,50 per deken exclusief de btw. Bij deze prijsstelling wordt uitgegaan van een letterhoogte van maximaal 7 cm. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Levertijd maximaal 14 dagen van bedrukte verhuisdekens.

Verhuisdeken (stof) op maat gemaakt.

Elke type / model verhuisdeken of verhuisdeken stof kunnen wij voor u op maat maken of in een afwijkende maat afleveren. Dit gebeurt in ons eigen atelier daardoor een snelle levertijd.

Toepassingen hierbij zijn bijvoorbeeld het maken van beschermhoezen, gordijnen en dergelijke.

In eigen beheer kunnen wij met een korte levertijd kant en klare op maat gemaakt hoezen aanleveren. (Bescherm) Hoezen voor het aankleden van objecten / decoratieve toepassingen voor theater, standbouw en meer. Informeer naar de mogelijkheden.

Brandvertragend impregneren.

Elk type verhuisdeken en ook de dekenstof van de rol kunnen wij desgewenst brandvertragend geïmpregneerd uitleveren. Dit in kader van de brandklasse 2 eisen. De verhuisdekens zijn dan te bestellen met certificaat volgens NEN 6065-klasse 2 en NEN 6066.  Minimale afname 20 verhuisdekens. Levering met maximaal 5 werkdagen.

Andere maatvoering.

Desgewenst kunnen wij verhuisdekens aanleveren in een andere maatvoering dan standaard verkrijgbaar in onze webshop. Dit kan zowel bij de gestikte als de geweven dekenstof. U kunt een andere breedte maat als lengte maat aanvragen. Op maat gemaakt voor u. Echter niet uit voorraad leverbaar houdt u rekening met een levertijd van maximaal 14 werkdagen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Verhuisdekens verpakt.

Voor (retail) bedrijven is het ook mogelijk om de verhuisdekens verpakt per stuk / 2 stuks te bestellen, eventueel met uw logo / bedrijfsnaam op de verpakking, prijsetiket met EAN code. Elke type verhuisdeken kunnen wij verpakt leveren. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte.

Verhuisdekens en pakdekens van Verhuisdekens.net, altijd uit voorraad geleverd.  Informeer naar de mogelijkheden van diverse andere toepassingen. Wij denken graag met u mee.